A S K - Skylt AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och uppsättning av skyltar och konsultverksamhet inom skylt- och reklambranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A S K - Skylt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är A S K - Skylt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-11-26 så skapades A S K - Skylt AB och bolaget är har F-skattsedel A S K - Skylt AB har haft det sedan 2003-01-30.

A S K - Skylt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-30

556636-1761 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är A S K - Skylt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med A S K - Skylt AB så går det att nå dem via telefon på 070-6930382 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom A S K - Skylt AB är Sundell, Bengt Arne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Edholm, Eva Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .