Profilplåt i Järbo AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Profilplåt i Järbo AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Profilplåt i Järbo AB är ett av dem. Statusen för Profilplåt i Järbo AB är att Bolaget är aktivt.

Profilplåt i Järbo AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-04. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Profilplåt i Järbo AB ska trivas.

Profilplåt i Järbo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva legotillverkning av plåt, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Profilplåt i Järbo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23.

Idag är Profilplåt i Järbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Profilplåt i Järbo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-70260.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Profilplåt i Järbo AB är Norling, Per Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Våglund, Eva Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Profilplåt i Järbo AB har 556636-5473 som sitt organisationsnummer.