Hornberje Holding AB

Gävleborgs län

Information

Hornberje Holding AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Hornberje Holding AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hornberje Holding AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-12-17.

Hornberje Holding AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-12-06. Men sedan 2003-10-30 så har Hornberje Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fängsjöv. 5, 810 20, Österfärnebo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hornberje Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0291-50042.

Sandviken arbetar för att bolag som Hornberje Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hornberje Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva marknadskonsulting samt försäljning av tekniskt gummi-, plast- och mekaniska produkter, bedriva viss uthyrningsverksamhet av skogsmaskiner, tillverkning och försäljning av terrängfordon, efterfordon till bilar och hydrauliska lyftanordningar, entreprenad inom jord- och skogsbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hornberje Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hornberje Holding AB och det är följande personer, Eriksson, Jan Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pierre, Anna Caroline som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hornberje Holding AB är 556637-2388.