CL Intressenter AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt via ägande av aktier i dotterbolag bedriva handels- och tillverkningsverksamhet av hissar, tillhandahålla service och tjänster till intresse och dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CL Intressenter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är CL Intressenter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-12-13 så skapades CL Intressenter AB och verksamheten är har F-skattsedel CL Intressenter AB har haft det sedan 2003-08-14.

CL Intressenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-14

556637-3956 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är CL Intressenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med CL Intressenter AB så går det att nå dem via telefon på 0290-29550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom CL Intressenter AB är Sandberg, Bengt Johan Patrik som är född 1964 och har titeln Extern VD, Hesselmark, Per Stefan Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westerberg, Göran Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, af Jochnick, Robert Jonas Alexander som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.