Peter Hedberg Marin AB

Gävleborgs län

Information

Peter Hedberg Marin AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Peter Hedberg Marin AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Peter Hedberg Marin AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Peter Hedberg Marin AB har haft sedan 2003-04-03. Peter Hedberg Marin AB har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Peter Hedberg Marin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Örtag. 8, 811 62, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6243140.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Peter Hedberg Marin AB Privat, ej börsnoterat.

Peter Hedberg Marin AB har idag 556642-0641 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Peter Hedberg Marin AB

Bolaget skall sälja, byta, reparera och hyra ut båtar och fordon, båt- och biltillbehör, släpfordon och skotrar samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Peter Hedberg Marin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedberg, Lars Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .