Micare AB

Gävleborgs län

Information

556642-1946 är organisationsnummer för verksamheten Micare AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micare AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Micare AB finns i.

Micare AB har varit registrerat sedan 2003-04-11 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micare AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Micare AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Micare AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Danielsson, Anna Monika -Danielsson, Erik Gustav Thomas

Vill ni komma i kontakt med Micare AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2207336 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva grossist- och detaljhandelsverksamhet inom guld-och ädelmetaller, present- och reklamartiklar, övrig grossistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Micare AB och det är Danielsson, Erik Gustav Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Anna Monika som är född 1976 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,