PROMARTEK AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och PROMARTEK AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och PROMARTEK AB är ett av dem. Statusen för PROMARTEK AB är att Bolaget är aktivt.

PROMARTEK AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-02. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som PROMARTEK AB ska trivas.

PROMARTEK AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka konsultverksamhet avseende systemering och programmering inom databranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PROMARTEK AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26.

Idag är PROMARTEK AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med PROMARTEK AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3982998.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PROMARTEK AB är Martinsson, Tom Tobias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Williamson, Patricia Rena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, T Hultin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

PROMARTEK AB har 556643-3313 som sitt organisationsnummer.