Actor Kök och Butik AB

Gävleborgs län

Information

Actor Kök och Butik AB är ett bolag som finns i Sandviken. I Actor Kök och Butik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Karl-Jürgen som är född 1957 och har titeln VD, Eriksson, Karl-Jürgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Actor Kök och Butik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Actor Kök och Butik AB på telefon 026-147770.

Bolaget skall bedriva försäljning, import och export av storköksutrustning och bruksinventarier och förbrukningsmaterial såsom kassarullar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Actor Kök och Butik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Actor Kök och Butik AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Actor Kök och Butik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-13 och Actor Kök och Butik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Actor Kök och Butik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Actor Kök och Butik AB har 556646-7048 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.