LOMITOR Vårdprodukter AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och LOMITOR Vårdprodukter AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och LOMITOR Vårdprodukter AB är ett av dem. Statusen för LOMITOR Vårdprodukter AB är att Bolaget är aktivt.

LOMITOR Vårdprodukter AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som LOMITOR Vårdprodukter AB ska trivas.

LOMITOR Vårdprodukter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning, konstruktion, tillverkning och försäljning av hjälpmedel till hemsjukvård och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva utbildning och konsultverksamhet med hjälp av datorstödd konstruktion (CAD) inom tillverkande industri samt äga och förvalta värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LOMITOR Vårdprodukter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är LOMITOR Vårdprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med LOMITOR Vårdprodukter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-249640.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LOMITOR Vårdprodukter AB är Blomberg, Paulomi som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Hans Torsten som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

LOMITOR Vårdprodukter AB har 556647-8177 som sitt organisationsnummer.