Area invest AB

Gävleborgs län

Information

Area invest AB är ett företag som finns i Sandviken. I Area invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kapetanakis, Petros som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjällström, Mats Olov som är född 1956 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Area invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Area invest AB på telefon 026-253200.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, utföra byggnation och reparation av fastigheter samt bedriva handel med konkurs- lager ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Area invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Area invest AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Area invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-27 och Area invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Area invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Area invest AB har 556649-7235 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.