Hälsocenter i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva häsloutvecklingsverksamhet, rådgivning samt föreläsningar inom hälso-området, försäljning av produkter inom hälso-området samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hälsocenter i Sandviken AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Hälsocenter i Sandviken AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2003-11-12 så skapades Hälsocenter i Sandviken AB och bolaget är har F-skattsedel Hälsocenter i Sandviken AB har haft det sedan 2003-12-17.

Hälsocenter i Sandviken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-15

556650-4717 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Hälsocenter i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hälsocenter i Sandviken AB så går det att nå dem via telefon på 070-9462233 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hälsocenter i Sandviken AB är Andersson, Ulla Elisabeth som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Ulla Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanke, Rolf Thomas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .