Anita Gidlöf AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Anita Gidlöf AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Anita Gidlöf AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Anita Gidlöf AB är momsregistrerat sedan2003-11-13 och har organisationsnummer 556650-9658.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Anita Gidlöf AB på följande adress KÖPMANGATAN 23, 811 39, Sandviken.

Anita Gidlöf AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-11-13.

I Anita Gidlöf AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gidlöf, Johan Olof som är född 1980 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva psykoterapeutisk verksamhet, handledning och utbilding samt därmed förenlig verksamhet. Boalget skall även bedriva organisationsutveckling samt äga och förvalta värdepapper.