JRJ IndustriAutomatik AB

Gävleborgs län

Information

JRJ IndustriAutomatik AB är en verksamhet som finns i Sandviken. I JRJ IndustriAutomatik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rune som är född 1940 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JRJ IndustriAutomatik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JRJ IndustriAutomatik AB på telefon 070-2373837.

Bolaget skall bedriva anläggningskonstruktion, dokumentation, ingångkörning av elektriska utrustningar, viss handel med elmontage samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är JRJ IndustriAutomatik AB av bolagstypen Aktiebolag.

JRJ IndustriAutomatik AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JRJ IndustriAutomatik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och JRJ IndustriAutomatik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JRJ IndustriAutomatik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JRJ IndustriAutomatik AB har 556651-6570 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.