Håkan Morberg Utveckling AB

Gävleborgs län

Information

Håkan Morberg Utveckling AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Håkan Morberg Utveckling AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Håkan Morberg Utveckling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Håkan Morberg Utveckling AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Håkan Morberg Utveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-252018.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Håkan Morberg Utveckling AB Privat, ej börsnoterat.

Håkan Morberg Utveckling AB har idag 556651-9749 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Håkan Morberg Utveckling AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området organisationsutveckling, personalutveckling och produktutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

I Håkan Morberg Utveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .