SandHof Förvaltnings AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och SandHof Förvaltnings AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och SandHof Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för SandHof Förvaltnings AB är att Bolaget är inaktivt.

SandHof Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som SandHof Förvaltnings AB ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa och sälja järn, bygg och industriförnödenheter via egna butiker samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SandHof Förvaltnings AB inte är momsregistrerat.

Idag är SandHof Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med SandHof Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-255020.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med SandHof Förvaltnings AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

SandHof Förvaltnings AB har 556652-3816 som sitt organisationsnummer.