Niklas Ljungström Consulting AB

Gävleborgs län

Information

Niklas Ljungström Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Niklas Ljungström Consulting AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Niklas Ljungström Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-01-15.

Niklas Ljungström Consulting AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-12-16. Men sedan 2004-01-15 så har Niklas Ljungström Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slåtterv. 5, 811 61, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Niklas Ljungström Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2594584.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Niklas Ljungström Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Niklas Ljungström Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling redovisningstjänster, äga och förvalta fastigheter samt bygg- tjänster.

Firmatecknare för Niklas Ljungström Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Niklas Ljungström Consulting AB och det är följande personer, Ljungström, Niklas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Anna-Lena Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Niklas Ljungström Consulting AB är 556652-8419.