Svenska Termoträ Syd AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Svenska Termoträ Syd AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Svenska Termoträ Syd AB är ett av dem. Statusen för Svenska Termoträ Syd AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Termoträ Syd AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-26. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svenska Termoträ Syd AB ska trivas.

Svenska Termoträ Syd AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av isolering för byggbranschen, konsultverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Termoträ Syd AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Svenska Termoträ Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Svenska Termoträ Syd AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-62342.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svenska Termoträ Syd AB är Berglund, Nils Reidar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Lars-Olov som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Termoträ Syd AB har 556654-7278 som sitt organisationsnummer.