Jan Olsson Power AB

Gävleborgs län

Information

Jan Olsson Power AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Jan Olsson Power AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan Olsson Power AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jan Olsson Power AB har haft sedan 2004-04-29. Jan Olsson Power AB har funnits sedan och 2004-04-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jan Olsson Power AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järbov. 690, 811 95, Järbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6964400.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jan Olsson Power AB Privat, ej börsnoterat.

Jan Olsson Power AB har idag 556655-1429 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jan Olsson Power AB

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med tillbehör och annan lös egendom för kraftverksindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jan Olsson Power AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jan Eskil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karl Erik som är född 1934 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .