Aktiv Rehab Gävleborg AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Aktiv Rehab Gävleborg AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiv Rehab Gävleborg AB är ett av dem. Statusen för Aktiv Rehab Gävleborg AB är att Bolaget är aktivt.

Aktiv Rehab Gävleborg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-04. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiv Rehab Gävleborg AB ska trivas.

Aktiv Rehab Gävleborg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla rehabliteringstjänster inom sjukgymnastverksamhet och sälja produkter inom rehabområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiv Rehab Gävleborg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är Aktiv Rehab Gävleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Aktiv Rehab Gävleborg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-252538.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aktiv Rehab Gävleborg AB är Remback, Per Olov Thorbjörn som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Per Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Remback, Helena Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiv Rehab Gävleborg AB har 556657-0403 som sitt organisationsnummer.