Sandvik Treasury Aktiebolag (publ)

Gävleborgs län

Information

Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) har haft sedan 2004-10-28. Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) har funnits sedan och 2004-10-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 2, 811 34, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-261029.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) Publikt bolag.

Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) har idag 556657-7416 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sandvik Treasury Aktiebolag (publ)

Bolaget skall bedriva finansiell verksamhet såsom kassa- och likviditetshantering, upptagande och lämnande av krediter, förvärvande av kund- och andra fordringar, hantering av finansiella risker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sandvik Treasury Aktiebolag (publ) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bill, Hans Bengt som är född 1958 och har titeln VD, Bill, Hans Bengt som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Högblom, Per Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fahlén, Eva Susanne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Grindberg, Karl Simon som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorLinér, Karl Anders Arne som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .