Ovansjö Rehab AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ovansjö Rehab AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Ovansjö Rehab AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Ovansjö Rehab AB är momsregistrerat sedan2004-11-11 och har organisationsnummer 556660-1752.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-37380 alternativt besöka eller skicka post till Ovansjö Rehab AB på följande adress Ovansjöv. 236, 812 40, Kungsgården.

Ovansjö Rehab AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Ovansjö Rehab AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ersson, Eva Carin som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget bedrivar tillhandahållande av sjukgymnastik, behandling, företagshälsovård och konsultationer inom sjukgymnastik. Bolaget skall även, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.