Sportimport i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Sportimport i Sandviken AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sportimport i Sandviken AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sportimport i Sandviken AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sportimport i Sandviken AB har haft sedan 2005-08-11. Sportimport i Sandviken AB har funnits sedan och 2005-08-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sportimport i Sandviken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 22 B, 811 34, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-256629.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sportimport i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat.

Sportimport i Sandviken AB har idag 556660-3162 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sportimport i Sandviken AB

Bolaget skall bedriva import och butiksförsäljning av fiske och sportartiklar,arrangemang av fiske,jakt och naturutflykter samt uthyrning av tillhörande utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Sportimport i Sandviken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rydstrand, Lars Peter Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .