Svartnäs Pensionat och Konferens AB

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Svartnäs Pensionat och Konferens AB. Det finns flera bolag som liknar Svartnäs Pensionat och Konferens AB i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svartnäs Pensionat och Konferens AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-27 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2004-04-17 så har Svartnäs Pensionat och Konferens AB varit registrerat och sedan 2005-10-27 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svartnäs Pensionat och Konferens AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Svartnäs Pensionat och Konferens AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Svartnäs 212, 790 23, Svärdsjö. Vi ni istället prata med Svartnäs Pensionat och Konferens AB så kan ni göra det på 073-1817538.

Bolaget ska drivas som konferensanläggning och pensionat samt därmed förenlig verksamhet Bolaget ska även bedriva utbildningsverksamhet för personal och anhöriga inom handikappområdet Bolaget ska även bedriva verksamhet inom hemtjänst för äldre och funktionshindrade

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedström, Annika Helena som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sten Arne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Svartnäs Pensionat och Konferens AB har 556660-5233 som sitt organisationsnummer.