Visuell Design i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Visuell Design i Sandviken AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Visuell Design i Sandviken AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Visuell Design i Sandviken AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-09-23.

Visuell Design i Sandviken AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2004-04-23. Men sedan 2004-09-23 så har Visuell Design i Sandviken AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Högbov. 51, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Visuell Design i Sandviken AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-249990.

Sandviken arbetar för att bolag som Visuell Design i Sandviken AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Visuell Design i Sandviken AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva försäljning, tekniska rådgivning samt service av system inom IT- och audiovisuell teknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Visuell Design i Sandviken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Visuell Design i Sandviken AB och det är följande personer, Hammarlund, Lars Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Visuell Design i Sandviken AB är 556661-1686.