Svensk IP-övervakning AB

Gävleborgs län

Information

Svensk IP-övervakning AB är en verksamhet som finns i Sandviken. I Svensk IP-övervakning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knief, Erik Stefan som är född 1947 och har titeln VD, Knief, Erik Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Per Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretblad, David Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk IP-övervakning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk IP-övervakning AB på telefon 026-660560.

Bolaget skall utveckla och sälja tekniska övervaknings- och säkerhetssystem samt utveckla och sälja system för objektidentifiering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk IP-övervakning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svensk IP-övervakning AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svensk IP-övervakning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-26 och Svensk IP-övervakning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk IP-övervakning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Svensk IP-övervakning AB har 556661-2023 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.