Stefan Tång AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Stefan Tång AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Stefan Tång AB är ett av dem. Statusen för Stefan Tång AB är att Bolaget är aktivt.

Stefan Tång AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-23. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stefan Tång AB ska trivas.

Stefan Tång AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva maskinentreprenader, schaktningsarbeten, röjningar, byggnation och städning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Tång AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16.

Idag är Stefan Tång AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Stefan Tång AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-70209.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stefan Tång AB är Tång, Tage Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tång, Päivi Kyllikki som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Stefan Tång AB har 556661-2437 som sitt organisationsnummer.