L Blomberg Industriservice AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och L Blomberg Industriservice AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och L Blomberg Industriservice AB är ett av dem. Statusen för L Blomberg Industriservice AB är att Bolaget är aktivt.

L Blomberg Industriservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-23. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som L Blomberg Industriservice AB ska trivas.

L Blomberg Industriservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationsarbeten inom industrin samt mekaniska verkstadsarbeten, uthyrning av personal ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L Blomberg Industriservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10.

Idag är L Blomberg Industriservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med L Blomberg Industriservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-51000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med L Blomberg Industriservice AB är Blomberg, Lena Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomberg, Helge Torbjörn som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .

L Blomberg Industriservice AB har 556661-2494 som sitt organisationsnummer.