Saraband Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556661-4110 är organisationsnummer för bolaget Saraband Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Saraband Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Saraband Aktiebolag finns i.

Saraband Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-04-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Saraband Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Saraband Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Saraband Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Saraband Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-272060 eller genom brev på följande adress:
Målarg. 1, 811 36, Sandviken

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datorprogramsystem, utveckling och exploatering avseende nya administrativa processer inom databehandling, administrativ serviceverksamhet, försäljning av administrativa hjälpmedel, förvaltning av värdepapper samt administration av webbportal, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Saraband Aktiebolag och det är Fristedt, Aino Marianne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Fristedt, Roland Bengt Ingvar som är född 1934 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,