Ellström Affärsutveckling AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ellström Affärsutveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Ellström Affärsutveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Ellström Affärsutveckling AB är momsregistrerat sedan2004-08-13 och har organisationsnummer 556662-2741.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-248848 alternativt besöka eller skicka post till Ellström Affärsutveckling AB på följande adress Odeng. 26, 811 34, Sandviken.

Ellström Affärsutveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-08-13.

I Ellström Affärsutveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ellström, Emma Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsprodukter, kontorsverksamhet vid nyetableringar av företag och nya produkter samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.