Sandvik Mining and Construction AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Sandvik Mining and Construction AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Sandvik Mining and Construction AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Sandvik Mining and Construction AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556664-9983.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-262000 alternativt besöka eller skicka post till Sandvik Mining and Construction AB på följande adress 811 81 Sandviken.

Sandvik Mining and Construction AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Sandvik Mining and Construction AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Pettersson, Lars Ture som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt genom koncernbolag bedriva verksamhet företrädesvis inom branscherna maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för brytning av berg och mineraler inom gruv- och anläggningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.