Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556665-9784.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag på följande adress Plang. 4C, 811 39, Sandviken.

Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Maria Film Holmquist Förvaltning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holmquist, Per Torsten som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva administrativa tjänster och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.