Constella Företagsbyrå Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Constella Företagsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Constella Företagsbyrå Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Constella Företagsbyrå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Constella Företagsbyrå Aktiebolag har haft sedan 2004-10-14. Constella Företagsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 2004-10-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Constella Företagsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Barrsätrag. 54, 811 36, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-272320.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Constella Företagsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Constella Företagsbyrå Aktiebolag har idag 556666-0121 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Constella Företagsbyrå Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är ekonomiska konsultationer, coaching och handel med värdepapper samt med respektive förenlig verksamhet.

I Constella Företagsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karadh, Rolf som är född 1950 och har titeln VD, Karadh, Rolf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Sebalinda Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .