W. Ambulance AB

Gävleborgs län

Information

W. Ambulance AB är en verksamhet som finns i Sandviken. I W. Ambulance AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjölander, Carl Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Bengt Olof Joakim som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Persson, Marie Jeanette som är född 1969 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med W. Ambulance AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå W. Ambulance AB på telefon 026-141535.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av utryckningfordon samt försäljning av tillbehör och service till dessa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är W. Ambulance AB av bolagstypen Aktiebolag.

W. Ambulance AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

W. Ambulance AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-02 och W. Ambulance AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för W. Ambulance AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

W. Ambulance AB har 556666-7050 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.