Boutique Flärd i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Boutique Flärd i Sandviken AB är ett bolag som finns i Sandviken. I Boutique Flärd i Sandviken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Osbjer, Björn Åke som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Jansson Wallin, Evy Inger Caroline som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin Osbjer, Alexander Björn Rune som är född 1986 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Boutique Flärd i Sandviken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Boutique Flärd i Sandviken AB på telefon 026-251020.

Bolaget ska bedriva försäljning av parfymer och skönhetsartiklar, kläder och bijouterier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Boutique Flärd i Sandviken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Boutique Flärd i Sandviken AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Boutique Flärd i Sandviken AB innehar ej F-skattsedel och Boutique Flärd i Sandviken AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Boutique Flärd i Sandviken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Osbjer, Björn Åke

Boutique Flärd i Sandviken AB har 556668-2927 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Gävleborgs län.