Natural Fragrance of Sweden AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Natural Fragrance of Sweden AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Natural Fragrance of Sweden AB är ett av dem. Statusen för Natural Fragrance of Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Natural Fragrance of Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-13. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Natural Fragrance of Sweden AB ska trivas.

Natural Fragrance of Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, producera, marknadsföra och sälja doft och hygienprodukter baserade på naturliga doftämnen under eget varumärke samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Natural Fragrance of Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är Natural Fragrance of Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Natural Fragrance of Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2353315.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Natural Fragrance of Sweden AB är Lundgren, Titti Anna Martina som är född 1966 och har titeln Extern VD, Hedborg, Christian Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brummer, Anna Isabelle Beata som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövqvist, Bo Jan Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmstierna, Carl Gustaf Evert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Widding Persson, Kent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESWulff, Pierre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Sjöö, Maria Lise-Lott som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Natural Fragrance of Sweden AB har 556668-3842 som sitt organisationsnummer.