Rätt Försäkring i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Rätt Försäkring i Sverige AB är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Rätt Försäkring i Sverige AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rätt Försäkring i Sverige AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2004-12-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rätt Försäkring i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-258600.

Sandviken arbetar för att företag som Rätt Försäkring i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rätt Försäkring i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, rådgivning samt upphandlingar av försäkringslösningar för företagare, organisationer, stiftelser, samt anställda i företag och privatpersoner. Vidare kommer företaget att bedriva konsulting, utbildning, analyser, behovsutredningar samt nyhetskrönikor och rapporter samt därmed sammanhängande verksamhet i försäkringsbranschen. Liksom att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rätt Försäkring i Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rätt Försäkring i Sverige AB och det är följande personer, Berglund, Sven Erik som är född 1947 och har titeln VD, Berglund, Sven Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Karl Erik Andreas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rätt Försäkring i Sverige AB är 556672-5890.