Nordiska Maskinkompaniet AB

Gävleborgs län

Information

Nordiska Maskinkompaniet AB är ett företag som finns i Sandviken. I Nordiska Maskinkompaniet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Petra Linda som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordiska Maskinkompaniet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordiska Maskinkompaniet AB på telefon 070-7272521.

Bolaget skall köpa, försälja, uthyra bygg- och entreprenadmaskiner, utföra entreprenadarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordiska Maskinkompaniet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nordiska Maskinkompaniet AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordiska Maskinkompaniet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-01 och Nordiska Maskinkompaniet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordiska Maskinkompaniet AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Nordiska Maskinkompaniet AB har 556675-5830 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.