SB Grafiska AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och SB Grafiska AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och SB Grafiska AB är ett av dem. Statusen för SB Grafiska AB är att Bolaget är aktivt.

SB Grafiska AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-11. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som SB Grafiska AB ska trivas.

SB Grafiska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet direkt eller indirekt genom dotterbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SB Grafiska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är SB Grafiska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med SB Grafiska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-248000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Erik Håkan.

De som är på något sätt har med SB Grafiska AB är Johansson, Jens Tommy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Armstrand, Glenn Elof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor.

SB Grafiska AB har 556676-2299 som sitt organisationsnummer.