Delikatesskockarna i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Delikatesskockarna i Sverige AB är ett bolag som finns i Sandviken. I Delikatesskockarna i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Clas Gunnar som är född 1961 och har titeln VD, Olsson, Clas Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bulduk, Sebastian Cevdet som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Delikatesskockarna i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Delikatesskockarna i Sverige AB på telefon .

Bolaget skall, köpa, förädla och sälja livsmedel, bedriva restaurangverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Delikatesskockarna i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Delikatesskockarna i Sverige AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Delikatesskockarna i Sverige AB innehar ej F-skattsedel och Delikatesskockarna i Sverige AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Delikatesskockarna i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Delikatesskockarna i Sverige AB har 556676-4048 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.