Björn Camitz Consulting AB

Gävleborgs län

Information

556681-3571 är organisationsnummer för företaget Björn Camitz Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Camitz Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Björn Camitz Consulting AB finns i.

Björn Camitz Consulting AB har varit registrerat sedan 2005-05-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Camitz Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Björn Camitz Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björn Camitz Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Björn Camitz Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kungsv. 5, 633 40, Eskilstuna

Aktiebolaget ska bedriva chef, lednings- och genomförandestöd vid bemanning, organisations- och verksamhetsförändringar samt därmed förenlig verksamhet i privata såväl som offentliga företag och organisationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Camitz Consulting AB och det är Camitz, Björn Curt Bruno Valdemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Camitz, Åsa Maria som är född 1941 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,