Jensasgrillen AB

Gävleborgs län

Information

Jensasgrillen AB är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Jensasgrillen AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jensasgrillen AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-06-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jansasg. 4, 811 39, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jensasgrillen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-274177.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Jensasgrillen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jensasgrillen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva restaurang och grillkök samt att äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jensasgrillen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jensasgrillen AB och det är följande personer, Hajo, Shergo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hajo, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jensasgrillen AB är 556681-8240.