WP Maskin AB

Gävleborgs län

Information

WP Maskin AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där WP Maskin AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. WP Maskin AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket WP Maskin AB har haft sedan 2005-12-01. WP Maskin AB har funnits sedan och 2005-12-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till WP Maskin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långängsv. 41, 810 22, Årsunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5409902.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är WP Maskin AB Privat, ej börsnoterat.

WP Maskin AB har idag 556684-4212 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för WP Maskin AB

Bolaget skall bedriva import och handel med entreprenadmaskiner och fritidsredskap, utföra entreprenadarbeten inom anläggnings- sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

I WP Maskin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vikstrand, Anders Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vikstrand, Per Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Annika Carina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .