Munhälsan Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Munhälsan Sandviken AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Munhälsan Sandviken AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Munhälsan Sandviken AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Munhälsan Sandviken AB har haft sedan 2005-12-08. Munhälsan Sandviken AB har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Munhälsan Sandviken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Plang. 4 C, 811 39, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-253765.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Munhälsan Sandviken AB Privat, ej börsnoterat.

Munhälsan Sandviken AB har idag 556684-7405 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Sand, Eva Marie är den som för stunden ansvarar för Munhälsan Sandviken AB

Bolaget skall bedriva tandvård och tandhygienistvård och därmed förenlig verksamhet.

I Munhälsan Sandviken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sand, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindfors, Sara Helena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Eva Carina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessling Kvist, Gunnel Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sand, Stig Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln RevisorLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .