Cenaturio Scandinavia AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Cenaturio Scandinavia AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Cenaturio Scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Cenaturio Scandinavia AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556684-9005.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-259399 alternativt besöka eller skicka post till Cenaturio Scandinavia AB på följande adress Brunnsg. 16, 811 52, Sandviken.

Cenaturio Scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Cenaturio Scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: Solarinne, Lina Matilda som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Solarinne, Pasi-Heikki som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning av hund- och kattmat, samt därmed förenlig verksamhet.