Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-11-10 och har organisationsnummer 556685-4740.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-109236 alternativt besöka eller skicka post till Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag på följande adress Nyg. 25, 803 20, Gävle.

Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-10.

I Värdeskaparna - Institute of Value Creation Management IVCM Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jansson, Ole Jesper som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling av produkter samt tillhanda tjänster, konsultverksamhet och utbildning inom företagsutvecklings- och kvalitetsområdet, samt handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.