Trebogrillen Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Trebogrillen Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Trebogrillen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Trebogrillen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Trebogrillen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Trebogrillen Aktiebolag ska trivas.

Trebogrillen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av mat och varor i restaurang och butik samt konsultationer i utställningsbranschen samt med repektive verksamhet förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trebogrillen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Trebogrillen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Trebogrillen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-214668.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trebogrillen Aktiebolag är Eriksson, Jan Sigvard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Eva Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Trebogrillen Aktiebolag har 556685-7735 som sitt organisationsnummer.