PLJ Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

PLJ Fastigheter AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där PLJ Fastigheter AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. PLJ Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PLJ Fastigheter AB har haft sedan 2006-01-19. PLJ Fastigheter AB har funnits sedan och 2006-03-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PLJ Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mullerv. 23, 811 93, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-251500.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PLJ Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

PLJ Fastigheter AB har idag 556687-8749 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PLJ Fastigheter AB

Bolaget skall äga, förvalta och uthyra näringsfastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I PLJ Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Karl Axel som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Per-Arne Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lätt, Eje Mauritz som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Åke Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berling, Bengt Sune som är född 1935 och har titeln Revisor, .