Sandvik Tooling Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Sandvik Tooling Sverige AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvik Tooling Sverige AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandvik Tooling Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Sandvik Tooling Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sandvik Tooling Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossv. 10, 811 34, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-260000.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sandvik Tooling Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Sandvik Tooling Sverige AB har idag 556692-0053 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ehrling, Per Ove Lennart -Thelin, Anders Gösta -Wiklund, Nils Holger Firman tecknas av -Severin, Bo Stefan i förening med en av -Ehrling, Per Ove Lennart -Thelin, Anders Gösta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sandvik Tooling Sverige AB

Bolaget skall bedriva industriellt produktions-, utvecklings- och försäljningsarbete inom området för mekanisk verkstadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

I Sandvik Tooling Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Ehrling, Per Ove Lennart som är född 1948 och har titeln VD, Ehrling, Per Ove Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelin, Anders Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Thomas Sebastian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lindskog, Per Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWiklund, Nils Holger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellgren, Jan Holgersson som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Pettersson, Karl Erik Jonas som är född 1976 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.