Sandvikens Torggrill AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Sandvikens Torggrill AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Sandvikens Torggrill AB är ett av dem. Statusen för Sandvikens Torggrill AB är att Bolaget är aktivt.

Sandvikens Torggrill AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-02. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Sandvikens Torggrill AB ska trivas.

Sandvikens Torggrill AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurang och grillkök samt att äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandvikens Torggrill AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2010-04-07.

Idag är Sandvikens Torggrill AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvikens Torggrill AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0225-50200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sandvikens Torggrill AB är Hajo, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Sandra Maria som är född 1988 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sandvikens Torggrill AB har 556692-5722 som sitt organisationsnummer.