Anna Roos Topp Till Tå AB

Gävleborgs län

Information

Anna Roos Topp Till Tå AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Anna Roos Topp Till Tå AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anna Roos Topp Till Tå AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Anna Roos Topp Till Tå AB har haft sedan 2006-02-15. Anna Roos Topp Till Tå AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anna Roos Topp Till Tå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Odeng. 31, 811 31, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-270327.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anna Roos Topp Till Tå AB Privat, ej börsnoterat.

Anna Roos Topp Till Tå AB har idag 556694-1117 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anna Roos Topp Till Tå AB

Bolaget skall bedriva frisk- och skönhetsvård samt försäljning av kosmetikaprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Anna Roos Topp Till Tå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roos, Anna Lena Sofia som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Alice Anita Ingegerd som är född 1941 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .